private-lessons

Privatlektioner

Ønsker du et intensivt danskkursus, hvor indlæringskurven er høj, og hvor du lærer hurtigt, er privatlektioner det rette kursus for dig.

Dette kursus er effektivt og målrettet, da det tilrettelægges efter netop dine behov og ønsker, efter din læringsstil, og fremgangen vil ske i dit tempo. Fokus er 100 % på dig.

Lær dansk i en fart på den mest effektive og målrettede måde, uanset hvilket mål og/eller niveau, du stræber efter at opnå.

Group-courses-OR-Holdundervisning

Små hold

Holdundervisning er den økonomiske måde at nå dine sproglige mål på.

Undervisningen foregår ved, at du lærer sammen med andre på et mindre hold på 3-4 personer. Kurserne er målrettede og effektive, og de tilpasses kursisterne, så alle får maksimalt udbytte. Ved at det er mindre hold, får alle taletid og mulighed for at bruge sproget, hvad der er en nødvendig del af sprogindlæringen. Vi har stor fokus på korrekt udtale, så du får den på plads fra starten af.

Er I nogle kollegaer fra samme virksomhed, kan undervisningen foregå hos jer.

semi-private

Semi-private lektioner

 

Med semi-private lektioner får du fordelene ved privatlektioner, men til en attraktiv pris.

Ved at I lærer to personer sammen, har I lærerens fulde opmærksomhed, og I vil derfor opleve hurtig fremgang uanset hvilket mål og/eller niveau, I stræber efter at opnå.

Et semi-privat kursus er ideelt for to kollegaer i samme firma og for (venne)par.

 

 

online-courses-OR-Fjernundervisning

Fjernundervisning

Er du altid på farten og har svært ved at finde tid i kalenderen?

Dette kursus henvender sig til personer, både begyndere og fortsættere, der ikke har mulighed for at møde op personligt til undervisning.
Kurset består af selvstudie tilpasset dit behov kombineret med online-tid med underviseren via Skype.

Kontakt os for at høre nærmere og få et uforpligtende tilbud.