Om Lingua Danica

Lingua Danica tilbyder undervisning i dansk som andetsprog på alle niveauer, både privatlektioner og undervisning på mindre hold. Alle kurserne skræddersyes, så de passer til den enkelte kundes eller det enkelte holds særlige ønsker og behov. Fælles for alle kurser er, at de er målrettede og effektive og har kunden i centrum – og alt dette til en konkurrencedygtig pris.

Engagement, kvalitet og fremragende resultater er nøgleord for vores arbejde i Lingua Danica.

Kontakt os for at høre nærmere og få et uforpligtende tilbud.

Hvorfor vælge Lingua Danica?

 

1

SKRÆDDERSYEDE KURSER

Alle kurser tilrettelægges så de passer til dine ønsker og behov.

2

EFFEKTIVE OG MÅLRETTEDE KURSER

Fordi du som kunde, med lige dine ønsker og behov, er 100 % i centrum, vil du se resultater og fremskridt allerede efter første gang.

3

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Vælger du Lingua Danica som din dansk sprogudbyder, er du sikret kvalitet og resultater til en attraktiv pris.

 

Baggrund

Hej! Mit navn er Sigga Nordgaard Hansen (cand.mag), og det er mig, der står bag Lingua Danica.
At undervise er ikke blot en levevej, det er min passion. Efter at have undervist en del år i dansk som andetsprog, både fra udlandet og Danmark, og bl.a. fra flere anerkendte sprogskoler i København, har jeg efterhånden stor erfaring med at undervise privatpersoner såvel som forretningsfolk fra hele verden.

Jeg har altid elsket sprog og udover at tale flydende dansk og engelsk, taler jeg også fransk og spansk og en smule tyrkisk. Jeg har også boet i udlandet, i Frankrig og i Tyrkiet, og jeg ved derfor alt om hvordan det er at flytte til et andet land og møde en anden kultur.

Jeg glæder mig til at høre fra dig og til, sammen med dig, at strikke et kursus sammen, der opfylder lige præcis dine behov! Tøv ikke med at skrive, det er fuldkommen uforpligtende.

Hilsener,
Sigga