Kurser

Lad dansk blive din vej til større succes!

Vil du også gerne kunne tale et frit og selvsikkert dansk, så du kan deltage aktivt på arbejdet og i frokostpausen? Vil du gerne kunne begå dig på dansk i din dagligdag – helt uden tvivl og usikkerhed?

Om du er nybegynder eller om du allerede kan noget dansk, så er du kommet det rette sted.

Kom i gang med dansk fra bunden og få lagt det solide fundament, eller byg videre med et kursus, der fokuserer på at styrke din sproglige sikkerhed i din dagligdag generelt – eller styrk dine sproglige evner i arbejdssammenhæng – f.eks med et samtalekursus, der styrker din frie og spontane kommunikation, så du kan få dit budskab ud til kolleger, kunder og samarbejdspartnere på et klart og præcist dansk.

Eller måske vil du gerne få styr på udtalen, så du slipper for den konstante tvivl, når du skal sige noget på dansk – og de tomme blikke, når du endelig prøver. Så er et udtalekursus det rette.

Søg blandt mit udvalg af kurser her på siden.

Finder du ikke det, du søger, så send mig en besked med et par få ord om, hvad du er på udkig efter, så vender jeg tilbage til dig med et kvalificeret bud.

Bliv ringet op

Lad os sammen finde ud af, hvilket kursus, du eller din medarbejder har brug for.

Udfyld med navn og kontaktoplysninger her nedenunder. Så ringer jeg til dig! Det er selvfølgelig gratis og helt uforpligtende!

  Dansk for Begyndere

  Ønsker du at lære dansk hurtigt og effektivt? Eller måske har du en medarbejder, der skal i gang med at lære et godt og forståeligt dansk? Så er Dansk for Begyndere lige det helt rigtige kursus!

  Book Nu

  Dansk på Arbejdet

  Har du brug for at kunne tale dansk på arbejdet? Når du taler med kollegaer eller kunder, er det vigtigt, at du kan få dit budskab igennem klart og spontant, så du bliver forstået – første gang.
  Både for begyndere og øvede.

  Book Nu

  Tal dansk

  Synes du det er svært at finde de rette ord og få dit budskab ordentligt frem, når du skal tale på dansk? Tilmeld dig dette kursus og styrk din selvsikkerhed og dine evner til at tale et mere aktivt og flydende dansk.

  Book Nu

  Fandt du ikke det, du søgte?

  Skriv eller ring – jeg er sikker på, at vi sammen kan finde frem til det helt rigtige kursus.

  • +45 42492828

  Testimonial

  Here’s what one of my happy students says about her Danish courses:

  Victoria Quaglia Testimonial

  I went from zero in Danish to now being able to read, speak and write. I can now understand what my daughter is saying at the dinner table, speak with her teachers, organize play dates with other danish children. I use it on an everyday basis, I feel it knocks down communication barriers. Not the least, I can finally communicate with my own relatives in Danish.

  The main reasons I recommend others choosing one of Sigga’s Danish courses: Flexibility, tailored approach to learning, effectiveness and truly a pleasant journey.

  Victoria Quaglia, Management Consultant at Implement Consulting Group