Dansk for

Begyndere

Kom i gang med dansk

Book dit dansk for begyndere kursus i dag!

Slut med at udskyde det længere. Book dit kursus, og få datoen for din første lektion på plads i dag!

Book Nu

Dansk for Begyndere – Det Får Du

Ønsker du at lære dansk hurtigt og effektivt? Eller måske har du en medarbejder, der skal i gang med at lære et godt og forståeligt dansk? Så er dette lige det rette kursus!

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Det kommer an på, hvor stor en pakke og hvor meget fleksibilitet, du ønsker. Du sparer penge ved at købe en større pakke og yderligere, hvis du booker et kursus med et fast skema. Læs mere om priserne her.

Det kommer helt og aldeles an på dit udgangspunkt og dit mål med kurset.

Er du helt nybegynder og ønsker at kunne nok til at kunne klare dig på dansk på arbejdet, kræver det flere lektioner og tager længere tid, end hvis du “blot” ønsker at kunne klare dig til det helt basale på dansk.

At gennemføre en normal dansk for begyndere tekstbog tager for de fleste 30-40 lektioner.

Hvor lang tid det tager for dig kommer dog an på hvor meget tid du har til at arbejde med dansk – både hvor ofte vi mødes (jeg anbefaler 1-2 gange om ugen) og hvor meget tid du kan dedikere til hjemmearbejde. Din progression kommer også an på hvor let eller hvor svært dansk er for dig.

Hvor lang tid det tager at gennemføre et niveau, kan altså komme an på forskellige ting.

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at skrive til mig på info@linguadanica.dk eller ringe på +45 42492828.

Jeg kan ikke foretage officielle tests som PD3, DU3 modultests eller Studieprøven.

Men ønsker du at blive testet, f.eks. i slutningen af dit kursus for at se, om du har lært det, du ville, laver jeg gerne en test. Du får også et kursusbevis efter gennemført forløb, hvor det vil fremgå hvordan du har klaret dig, hvis du vælger at lade dig teste.

Én lektion er på 45 minutter, og vi afholder altid mindst to lektioner (90 minutter) per gang. Det står dig dog frit for at skemalægge flere lektioner ad gangen, hvis du ønsker en hurtigere progression.

Lektionerne foregår typisk med at vi starter med at gennemgå og jeg giver feedback på dit hjemmearbejde.

Herefter går vi videre til emnet for dagens lektion, f.eks. præsentation af dig selv med navn, hvor du kommer fra og hvad du laver. Måske handler lektionen at kunne tale på et simpelt dansk om dine planer for weekenden eller hvad du lavede i går.

Vi starter med at få nødvendig grammatik og udtalepunkter på plads først og så, skridt for skridt, bliver du klar til at slutte lektionen af med en friere dialog gennem rollespil, små præsentationer, o.lign.

Inden vi slutter samler vi op på, hvad du har lært i dagens lektion, og så får du hjemmearbejde til næste gang, så du kan arbejde lidt mere i dybden med hvad du lige har lært og cementere din nye viden.

Vi arbejder altså ud fra altid at have et klart lektionsmål, så det er tydeligt hvad du skal lære i lektionerne, og så du går fra den enkelte lektion med en klar ide om, hvad du har fået ud af dagens undervisning – så du kan gå direkte ud og bruge det nye sprog i din egen hverdag.

På de lavere niveauer, inklusiv begynderniveau, anvender vi typisk en tekst-/øvebog, der gennemgår emner, der lægger det solide fundament, som grammatik, læseøvelser, lytteøvelser, samtaleøvelser og skriveøvelser.

På begynderniveau er det ikke ideelt at skræddersy materialet alt for meget, for der er nogle basale ting, der skal på plads, men har du særlige ønsker eller behov, ønsker du at kunne klare dig i specifikke situationer i din hverdag, kan vi sagtens supplere begyndermaterialet med ekstraøvelser, der hjælper dig sprogligt i de situationer, du gerne vil kunne klare på et basalt dansk.

Undervisningen kan foregå på din arbejdsplads eller hos dig privat.

Jeg underviser i hele Storkøbenhavn. I selve København koster min transport frem og tilbage ikke noget. Udenfor København kan der godt komme et ekstra kørselstillæg oveni prisen.

Skriv og forhør dig, hvordan og hvorledes med der, hvor du ønsker undervisningen skal finde sted.

Tirsdag til fredag har jeg åbent fra om morgenen til sen eftermiddag eller tidlig aften. Om mandagen har jeg åbent kun om eftermiddagen.

Lørdag og søndag holder jeg lukket.

Skriv eller ring for at høre, hvordan mine rådighedstider ser ud lige pt.

Så snart du har bestilt kurset, sender jeg dig en faktura, som du kan betale enten via bankoverførsel eller MobilePay.

Ja. Jeg accepterer betaling i to afdrag: første afdrag før kursusstart og andet afdrag halvvejs i kurset, således at lektionerne altid er betalt forud.

Min aflysningspolitik er ret fleksibel, for jeg ved at du formentlig har et travlt (arbejds-)liv, og vigtige møder kan pludselig dukke op. Hvis du bliver forhindret i at komme til undervisning kan du aflyse kvit og frit indtil 24 timer i forvejen.

Aflyser du mindre end 24 timer i forvejen, mister du dog lektionen.

Er du efter to undervisningsgange ikke tilfreds med dit kursus, kan du få dine penge tilbage (fratrukket evt. udleveret undervisningsbog).

Aflyser du dit kursus efter tre undervisningsgange eller senere i kurset, bliver du refunderet for 50 % af ikke afholdte, betalte lektioner.

Kurset kan aflyses når som helst af læreren. Pengene for resterende og ikke afholdte lektioner tilbagebetales til dig.

Kundeudtalelse

Hør, hvad en af mine begynder dansk-kunder siger:

I previously tried lessons at a school, but it was 2.5 hours twice a week, and with all the homework on top it took up too much of my time. I often missed classes when I had other arrangements or work and it was hard to catch up.
I wanted to continue making progress in learning Danish without having to attend a school.
It’s quite an expensive way to learn, with a private tutor. But with an initial trial lesson it helped me realise that it was worth signing up for some lessons.
Sigga is a kind, patient and attentive teacher and I really like how much the lessons feel like they fit my pace of learning.
I recommend Sigga if you are looking for professionalism and flexibility.
Adam Blanchard, Software Engineering Manager

Priser

Kursusprisen varierer alt efter hvilken pakkestørrelse, du vælger.
Klik og få mere info.

Lær mere