Dansk på arbejdet

Styrk dit professionelle dansk

Ring og book dit kursus i dag

Brug for rådgivning? Så skriv eller ring nu, og bliv klogere på hvad dit kursus skal indeholde, hvor mange lektioner det skal være på, og hvordan du eller din medarbejder bliver mere sikker i dansk!

Book Nu

Dansk på Arbejdet – Det Får Du

Har du brug for at kunne tale dansk på arbejdet? Skal du i gang med dansk helt fra bunden? Eller kan du noget dansk allerede men føler dig hæmmet af et utilstrækkeligt ordforråd?

Når du taler med kollegaer eller kunder, er det vigtigt, at du kan få dit budskab igennem klart og spontant, så du bliver forstået – første gang.

Selvom danskerne er rigtig gode til engelsk, og selvom din virksomheds officielle arbejdssprog måske endda er engelsk, så er det bare vigtigt som udenlandsk medarbejder at kunne tale dansk. Hele eller dele af møder foregår på dansk, kunder ønsker måske at kommunikere på dansk, uformelle samtaler med kollegaerne om hvad I lavede i weekenden foregår på dansk, osv.

På dette kursus arbejder vi med at opbygge et godt, solidt sprogligt fundament af helt generel karakter, som vi skræddersyr med ordforråd relevant for dig i din dagligdag på jobbet, så du med større sproglig præcision og selvsikkerhed kan deltage i møder på dansk, holde telefonsamtaler og tale om ferieplaner over frokosten med kollegaer og kunder på dansk.

Efter kurset vil du have udviklet og forbedret dine evner til både at forstå dansk og til at deltage aktivt på dansk i små dagligdags såvel som vigtigere situationer på din arbejdsplads.

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Det kommer an på, hvor stor en pakke og hvor meget fleksibilitet, du ønsker. Du sparer penge ved at købe en større pakke og yderligere, hvis du booker et kursus med et fast skema. Læs mere om priserne her.

Det kommer helt og aldeles an på dit udgangspunkt og dit mål med kurset.

Er du helt nybegynder og ønsker at kunne nok til at kunne klare dig på dansk på arbejdet, kræver det flere lektioner og tager længere tid, end hvis du “blot” ønsker at kunne klare dig til det helt basale på dansk.

At gennemføre en normal tekstbog tager for de fleste 30-40 lektioner.

Jeg kan ikke foretage officielle tests som PD3, DU3 modultests eller Studieprøven.

Men ønsker du at blive testet, f.eks. i slutningen af dit kursus for at se, om du har lært det, du ville, laver jeg gerne en test. Du får også et kursusbevis efter gennemført forløb, hvor det vil fremgå hvordan du har klaret dig, hvis du vælger at lade dig teste.

Én lektion er på 45 minutter, og vi afholder altid mindst to lektioner (90 minutter) per gang. Det står dig dog frit for at skemalægge flere lektioner ad gangen, hvis du ønsker en hurtigere progression.

Lektionerne foregår typisk med at vi starter med at gennemgå dit hjemmearbejde, så du bliver rettet og får feedback.

Herefter går vi videre til emnet for dagens lektion, f.eks. præsentation af dig selv med navn, hvor du kommer fra og hvad du laver. Måske handler lektionen at kunne tale på et simpelt dansk om dine planer for weekenden eller hvad du lavede i går.

Vi starter med at få nødvendig grammatik og udtalepunkter på plads først og så, skridt for skridt, bliver du klar til at slutte lektionen af med en friere dialog gennem rollespil (f.eks. mødedialoger, telefonsamtaler, frokostsamtaler), o.lign.

Inden vi slutter samler vi op på, hvad du har lært i dagens lektion, og så får du hjemmearbejde til næste gang, så du kan arbejde mere i dybden med hvad du lige har lært og cementere din nye viden.

Vi arbejder altså ud fra altid at have et klart lektionsmål, så det er tydeligt hvad du skal lære i lektionerne, og så du går fra den enkelte lektion med en klar ide om, hvad du har fået ud af dagens undervisning – så du kan gå direkte ud og bruge det nye sprog i din egen hverdag.

Det kommer an på kurset og hvad du gerne vil opnå.

På de lavere niveauer og på mellemniveauerne anvender vi typisk en tekst- og øvebog, der gennemgår emner, der lægger det solide fundament, som grammatik, læseøvelser, lytteøvelser, samtaleøvelser og skriveøvelser.

For at skræddersy dit kursus og gøre det relevant for dig i arbejdssammenhæng, kan vi bruge dit eget materiale fra arbejdet, som feks. emails, brochurer, rapporter, notater, referater, etc. eller vi kan læse artikler og se TV-programmer, lytte til podcasts eller radioprogrammer.

Mulighederne er mange.

Fortæl mig, hvilket kursus, du er interesseret i, så skal jeg komme med forslag til, hvilket materiale, vi kunne anvende, så du får et effektivt og brugbart kursus, der hjælper dig videre til større selvsikkerhed på dansk!

Undervisningen kan foregå på din arbejdsplads eller hos dig privat.

Jeg underviser i hele Storkøbenhavn. I selve København koster min transport frem og tilbage ikke noget. Udenfor København kan der godt komme et ekstra kørselstillæg oveni prisen.

Skriv og forhør dig, hvordan og hvorledes med der, hvor du ønsker undervisningen skal finde sted.

Tirsdag til fredag har jeg åbent fra om morgenen til sen eftermiddag eller tidlig aften. Om mandagen har jeg åbent kun om eftermiddagen.

Lørdag og søndag holder jeg lukket.

Skriv eller ring for at høre, hvordan mine rådighedstider ser ud lige pt.

Så snart du har bestilt kurset, sender jeg dig en faktura, som du kan betale enten via bankoverførsel eller MobilePay.

Ja. Jeg accepterer betaling i to afdrag: første afdrag før kursusstart og andet afdrag halvvejs i kurset, således at lektionerne altid er betalt forud.

Min aflysningspolitik er ret fleksibel, for jeg ved at du formentlig har et travlt (arbejds-)liv, og vigtige møder kan pludselig dukke op. Hvis du bliver forhindret i at komme til undervisning, kan du aflyse kvit og frit indtil 24 timer i forvejen.

Aflyser du mindre end 24 timer i forvejen, mister du dog lektionen.

Er du efter to undervisningsgange ikke tilfreds med dit kursus, kan du få dine penge tilbage (fratrukket evt. udleveret undervisningsbog).

Aflyser du dit kursus efter tre undervisningsgange eller senere i kurset, bliver du refunderet for 50 % af ikke afholdte, betalte lektioner.

Kurset kan aflyses når som helst af læreren. Pengene for resterende og ikke afholdte lektioner tilbagebetales til dig.

Priser

Kursusprisen varierer alt efter hvilken pakkestørrelse, du vælger.
Klik og få mere info.

Lær mere

Kundeudtalelse

Hør, hvad én af mine nuværende kunder siger:

Before I signed up for my course with Sigga, I was trying to solve some structural gaps in my danish that needed to be fixed in order to go further in the language and feeling more confident in myself when talking danish with other persons and also improve my pronunciation.

Sigga is a very good teacher, commited to helping. She’s calm and with a good analytical view of the needs of the student. She adjusts the exercises and the classes to me.

I recommend Sigga to others because with her I am able to develop my danish language in a faster and consistent way that allows me to talk with my colleagues at work and being able to be understood.

Filipa