Samtaletræning

Tal et mere aktivt dansk

Ring og book dit kursus i dag

Har du brug for rådgivning? Så skriv eller ring i dag, og bliv klogere på hvor langt kurset skal være, hvordan vi bedst får dig i mål, eventuelt hvad dit mål skal være, og hvad du ellers måtte være i tvivl om.

Book Nu

Samtaletræning – Det Får Du

Synes du det er svært at finde de rette ord og få dit budskab ordentligt frem, når du skal tale på dansk?
Ønsker du at kunne bruge dit dansk mere aktivt og flydende – enten på arbejdet, udenfor arbejdet – eller måske begge steder?

Så er et kursus i samtaletræning lige noget for dig!

På dette kursus er målet at kunne tale mere frit og flydende, så du kan blive mere sikker i at føre en samtale i specifikke situationer, der har relevans for dig i din hverdag. Vi fokuserer på situationer, du typisk befinder dig i til hverdag: uformelle samtaler med kollegerne på arbejdet, udvekslinger med pædagogerne eller lærerne eller samtaler med dine børns kammerater.

Eller måske har du brug for at styrke dine kommunikative kompetencer på jobbet, så du kan klare dit arbejde på et frit og klart dansk og få dit budskab igennem og blive forstået af dine kolleger, kunder og samarbejdspartnere – første gang!

FAQ – Ofte Stillede Spørgsmål

Det kommer an på, hvor stor en pakke og hvor meget fleksibilitet, du ønsker. Du sparer penge ved at købe en større pakke og yderligere, hvis du booker et kursus med et fast skema. Læs mere om priserne her.

Det kommer helt og aldeles an på dit udgangspunkt og dit mål med kurset.

Mange kurser er på omkring 30 lektioner. Hvis du vælger at afholde to lektioner per undervisningsgang, giver det 15 gange. Med det antal lektioner, kan vi normalt godt nå at rykke dig sprogligt.

Hvor stor eller lille en pakke, der vil passende for dig, kommer som sagt an på dit mål.
Skriv eller ring til mig, så vil jeg forsøge at give et kvalificeret bud på, hvor lang tid, det vil tage dig at nå dit mål og hvor mange lektioner, det vil kræve.

Jeg kan ikke foretage officielle tests som PD3, DU3 modultests eller Studieprøven.

Men ønsker du at blive testet, f.eks. i slutningen af dit kursus for at se, om du har lært det, du ville, laver jeg gerne en test. Du får også et kursusbevis efter gennemført forløb, hvor det vil fremgå hvordan du har klaret dig, hvis du vælger at lade dig teste.

Én lektion er på 45 minutter, og vi afholder altid mindst to lektioner (90 minutter) per gang. Det står dig dog frit for at skemalægge flere lektioner ad gangen, hvis du ønsker en hurtigere progression.

Lektionerne foregår typisk med at vi starter med at gennemgå og jeg giver feedback på dit hjemmearbejde.

Herefter går vi videre til emnet for dagens lektion, f.eks. præsentation af dig selv med navn, hvor du kommer fra og hvad du laver. Måske handler lektionen at kunne tale på et simpelt dansk om dine planer for weekenden eller hvad du lavede i går.

Vi starter med at få nødvendig grammatik og udtalepunkter på plads først og så, skridt for skridt, bliver du klar til at slutte lektionen af med en friere dialog gennem rollespil, små præsentationer, o.lign.

Inden vi slutter samler vi op på, hvad du har lært i dagens lektion, og så får du hjemmearbejde til næste gang, så du kan arbejde lidt mere i dybden med hvad du lige har lært og cementere din nye viden.

Vi arbejder altså ud fra altid at have et klart lektionsmål, så det er tydeligt hvad du skal lære i lektionerne, og så du går fra den enkelte lektion med en klar ide om, hvad du har fået ud af dagens undervisning – så du kan gå direkte ud og bruge det nye sprog i din egen hverdag.

Det kommer an på kurset og hvad præcist, du ønsker at få ud af det.

Til et kursus i samtaletræning bruger vi typisk en blanding af tekstbogs- og/eller andet skriftligt materiale, lydligt materiale som radioprogrammer eller podcasts og TV-programmer for at træne dine lyttefærdigheder. Vi laver formentlig også nogle udvalgte grammatik- og udtaleøvelser, hvis det vil hjælpe dig til at nå kursets mål.

Hvis du ønsker at forbedre din talefærdigheder i arbejdssammenhæng, kunne vi bruge dit eget materiale, som firmabrochurer, hjemmesidetekster, Power Point præsentationer, rapporter eller andet, som vi kan bruge til at træne det sprog som du gerne vil tale med større selvsikkerhed.

Undervisningen kan foregå på din arbejdsplads eller hos dig privat.

Jeg underviser i hele Storkøbenhavn. I selve København koster min transport frem og tilbage ikke noget. Udenfor København kan der godt komme et ekstra kørselstillæg oveni prisen.

Skriv og forhør dig, hvordan og hvorledes med der, hvor du ønsker undervisningen skal finde sted.

Tirsdag til fredag har jeg åbent fra om morgenen til sen eftermiddag eller tidlig aften. Om mandagen har jeg åbent kun om eftermiddagen.

Lørdag og søndag holder jeg lukket.

Skriv eller ring for at høre, hvordan mine rådighedstider ser ud lige pt.

Så snart du har bestilt kurset, sender jeg dig en faktura, som du kan betale enten via bankoverførsel eller MobilePay.

Ja. Jeg accepterer betaling i to afdrag: første afdrag før kursusstart og andet afdrag halvvejs i kurset, således at lektionerne altid er betalt forud.

Min aflysningspolitik er ret fleksibel, for jeg ved at du formentlig har et travlt (arbejds-)liv, og vigtige møder kan pludselig dukke op. Hvis du har bestilt et kursus med fleksibelt skema og bliver forhindret i at komme til undervisning kan du aflyse kvit og frit indtil 24 timer i forvejen.

Aflyser du mindre end 24 timer i forvejen, mister du dog lektionen.

Har du derimod bestilt et kursus med fast skema er lektionsprisen billigere, men så kan du heller ikke flytte timer, du bliver forhindret i at komme til. Bliver du nødt til at aflyse, er lektionerne mistet.

Er du efter to undervisningsgange ikke tilfreds med dit kursus, kan du få dine penge tilbage (fratrukket evt. udleveret undervisningsbog).

Aflyser du dit kursus efter tre undervisningsgange eller senere i kurset, bliver du refunderet for 50 % af ikke afholdte, betalte lektioner.

Kurset kan aflyses når som helst af læreren. Pengene for resterende og ikke afholdte lektioner tilbagebetales til dig.

Kundeudtalelse

Hør, hvad en af mine nuværende kunder siger:

I feel like I have a pretty good level of comprehension but I sometimes struggle with feeling like I can speak with confidence and fluency – this is what I focused on in my lessons with Sigga.

Since starting Danish lessons with Sigga I have improved my confidence and overall speaking fluency!

Sigga is a very encouraging and nice teacher. I enjoy the course and I always feel like I gain some skill during each lesson.

Timothy, Product Researcher

Priser

Kursusprisen varierer alt efter hvilken pakkestørrelse, du vælger.
Klik og få mere info.

Lær mere