Derfor

Lad uventede døre åbne sig, og nå dit fulde potentiale professionelt – for både dig og din arbejdsplads. Er du klar…?

Du er en udenlandsk “professional”, en expat. Du har sandsynligvis en højere uddannelse og har – eller søger – et job her i Danmark, som passer til dine kvalifikationer. Måske arbejder du for en dansk virksomhed, måske arbejder du for en international.

Uanset hvad, søger du en kvalificeret person til at hjælpe dig med at opgradere dit dansk, så du bliver i stand til at klare dig på et godt og klart dansk – slut med usikkerheden, de sproglige barrierer og slut med at føle, at du ikke er der, hvor du gerne vil være.

Jeg er her for at hjælpe…

Det er ikke bare noget, jeg siger, fordi det lyder godt. Jeg mener det faktisk.

Read More

Mit firma Lingua Danica er bygget på et fundament af passion, beslutsomhed og en iver for at gøre en forskel for dig – i dit arbejdsliv og i dit liv udenfor arbejdet.

For om du taler det lokale sprog her i Danmark, gør nemlig en forskel. En stor forskel.

Der er et par forskellige måder, jeg kan hjælpe dig videre…

Gennem mit gratis content og mine betalte kurser, og hvad jeg ellers tilbyder – så er jeg her for at gøre en forskel. For at hjælpe dig få det liv og den hverdag i Danmark, du virkelig ønsker. Et liv, hvor du, når du slår øjnene op om morgenen, glæder dig til at komme på arbejde, et liv hvor du frit og selvsikkert kan gøre alle de ting, du ønsker, fordi intet står i vejen. Heller ikke sproget.

Lige gyldigt om du er helt nybegynder, eller om du allerede kan en hel del dansk, så er jeg her for at hjælpe dig til en styrket sproglig selvsikkerhed, der vil række langt længere end bare det at kunne bøje verber korrekt. Uventede døre vil åbne sig, og et hav af muligheder vil ligge for dine fødder.

I dag er første dag i resten af dit liv…

Spring ud i det… Styrk dit dansk! Det kan kun blive fantastisk!

Read Less

Erfaren dansklærer

3 grunde til at vælge
Lingua Danica som din sprogpartner

Det er dumt at lade være

Du kæmper med at klare hverdagen på – og udenfor – arbejdet på en tilfredsstillende måde. Det er frustrerende, du har så meget du gerne vil sige og bidrage med, men du ender ofte med at give op, før du overhovedet kommer ud over rampen. Hvorfor? Fordi sproget står i vejen heeeeele tiden! Argh! Så frustrerende!

Men! Det bedste er, at du faktisk kan gøre noget ved det. Ved at arbejde målrettet med de områder af dansk, der giver mening for dig, kan du få den hverdag, du ønsker og et meget gladere og mere meningsfuldt arbejdsliv. Du vil opleve, at du ikke længere hele tiden føler dig usikker, når du skal sige noget, og folk omkring dig overraskes positivt, over hvad du har at bidrage med.
Du har nemlig masser at bidrage med, både fagligt og personligt. Jeg ved det, du ved det.

Book dit kursus i dag. Det ville da være dumt at lade være. Ville det ikke? 

Det er dyrt at lade være

Fra at være sådan lidt sprogligt handicappet (jamen, er det ikke sådan du føler dig?) til at blive styrket sprogligt og opnå en meget større selvsikkerhed og blive i stand til at kommunikere frit og spontant… hvilke døre ville det ikke åbne? Professionelt og privat. Hvilke muligheder ville ikke pludselig komme inden for rækkevidde?

Sprog åbner døre, sprog giver dig muligheder, sprog giver dig frihed. At mestre dansk vil også bringe dig tættere på dit drømmejob.

Book dit danskkursus i dag, og velkom flere muligheder. Det ville være dyrt at lade være.

Du finder ikke en bedre løsning

I modsætning til at gå på hold, hvor fokus er meget generelt, fordi du blot er en af mange kursister, kan du hos mig få et helt skræddersyet danskkursus, designet helt efter hvad du har behov for, med det indhold, der giver mening for dig, på den måde du ønsker det og hvornår og hvor ofte du ønsker.

Det er fleksibelt, giver dig hurtigt meningsfulde og mærkbare resultater – ja, og så er det bare meget sjovere! 

Gå til Danskkurserne

Om Kvinden Bag

Ejer og Underviser

Jeg hedder Sigga Nordgaard, og det er mig der i 2015 stiftede kursusvirksomheden Lingua Danica. Med en Cand.mag i Fransk og Spansk fra Københavns Universitet lå det ikke liiige i kortene, at jeg skulle undervise udenlandske professionals i dansk! Men et tilfælde bragte mig ind i danskundervisningen – og nøj, hvor er jeg glad for det!

Jeg elsker at gå på arbejde, for ikke to dage er ens, og alle opgaver er lige så forskellige. Jeg møder dagligt kompetente og super interessante mennesker fra hele verden, og at kunne hjælpe dem til et mere tilfredsstillende arbejdsliv og en bedre hverdag i deres nye land, og opleve deres små sejre, er så givende og leder mig kun til at tænke på: hvad mere kan jeg gøre for at hjælpe udenlandske professionals som dig!

Merhaba! Bonjour! Hola! Buongiorno! Guten Tag! Hey!

Faktisk har jeg selv stået i dine sko. Jeg ved, hvordan det er at være borger i et nyt og fremmed land. Fra 2007 til 2009 boede jeg i Istanbul i Tyrkiet, og fra 2002 til 2003 boede jeg i Toulouse i Sydfrankrig.

Sprog har altid været en stor passion, lige som det at møde folk fra fremmede og spændende kulturer.

Jeg har tidligere studeret engelsk, fransk, spansk, tysk, tyrkisk og italiensk (men er temmelig rusten i flere af sprogene! Ahem!)

Selv i privaten fylder sprog og det multikulturelle meget. Sammen med min mand Boris, der kommer fra Peru (kan man se det på næsen? Hi hi!) har vi den skønneste lille søn, så derhjemme taler vi dansk, spansk og også lidt (for meget) engelsk i én stor pærevælling!

Det siger mine kunder om mig som person

  • Tålmodig og Opmærksom

  • Opmuntrende og Støttende

  • God til at skabe en tryg og afslappet atmosfære

  • Professionel og organiseret

Det Får Du

Med en kompetent sprogpartner er du sikret et effektivt forløb, der giver dig de hurtige resultater, du er ude efter.

Lad os komme til sagen og arbejde målrettet med de områder af dansk, der giver mening for dig og som vil hjælpe dig derhen, hvor du har brug for at komme hen.
Du får et kursus skræddersyet lige efter dine ønsker og behov – så vi beskæftiger os udelukkende med de ting, der giver dig de værktøjer, du har behov for for at klare en hverdag på jobbet, hverdagssituationer i supermarkedet, i børnehaven, eller hvor det nu måtte være, på dansk.

Hvis du er nybegynder, lægger vi en solid base, så du kommer i gang med at mestre dansk fra bunden. Har du tidligere taget danskkurser, men mangler du selvsikkerhed til at bruge dansk i din hverdag, styrker vi dit fundament og lapper huller, så du efter endt kursus oplever en mærkbar forskel og kan udtrykke dig mere frit og uden den konstante tvivl i de situationer, du befinder dig i til daglig.

Resultatet? Et DRØNeffektivt danskkursus, der giver dig mærkbare forandringer hurtigt!

Bemærk: Hurtige og mærkbare resultater afhænger naturligvis også meget af dig selv – om du lægger, det arbejde i kursus, som det kræves. Men det taler vi mere om 🙂

Med 9+ års erfaring inden for feltet er jeg en stærk danskpartner, og jeg kan hurtigt gennemskue, hvad du har behov for for hurtigt og effektivt at nå de sproglige resultater, der vil gøre en forskel i din hverdag på og udenfor arbejdet.

Vælger du et kursus med fleksibelt skema, har du frihed til at lægge lektionerne fra uge til uge, og du kan frit ændre tider og dage, hvis noget skulle komme i vejen (husk blot min 24 timers aflysningspolitik).

Det kan du ikke, hvis du tilmelder dig et holdkursus.

For at få det maksimale ud af hver eneste lektion, tilbyder jeg, kvit og frit, en niveauplacering før kurset begynder. Jeg ringer dig op og over telefonen får jeg et billede af de hovedpunkter, vi skal arbejde med i løbet af kurset. Både ud fra, hvad du selv fortæller mig, men også hvad jeg som professionel opfanger af udfordringer indenfor grammatik, udtale, ordforråd, etc.

Efter vores samtale sender jeg dig et forslag til kursusplan med

Baseret på den gratis indledende niveauplacering og behovsanalyse, finder vi sammen frem til et klart kursusmål, der vil være kursets røde tråd hele vejen igennem, og som vil bringe dig derhen, hvor du gerne vil hen.
Sammen taler vi os til rettte til, hvordan, og på hvilke områder, en udvikling af dine danskkundskaber kan styrke dig og gøre dig mere selvsikker i din dagligdag, så du opnår større sproglig frihed og mærker resultater professionelt, privat eller hvor du nu måtte ønske en styrkelse af dine danskkundskaber.

For at sikre os, at vi er på rette vej, eller for at justere hvis noget skulle have ændret sig, holder vi midtvejs i kurset en evaluering. Ligeledes evaluerer vi til slut i kurset og ser tilbage på, hvilke resultater du har opnået, både faktiske men også mere mentale (f.eks. øget selvsikkerhed, mindre usikkerhed). Er der stadig rum til forbedring, og hvad kan der gøres ved det.

Efter kurset er slut, får du en slutrapport over forløbet og de opnåede resultater. Jeg vil også give dig anbefalinger til, hvordan du kan fortsætte med at lære dansk på egen hånd.

Uanset hvilket kursus eller hvor mange lektioner du booker, er materialet altid en del af prisen. Booker du 30 lektioner eller mere, får du, hvis det er relevant for dit kursus, en decideret tekstbog eller øvebog.

Testimonials

Det siger mine kunder:

I had finished the normal courses and passed Prøve i Dansk 3, but was still uncomfortable speaking danish.

What convinced me to go for the course with you is that it could take place at my workplace, that the content would be specifically for me and my level, and that you were recommended.

In my opinion you are very supportive, providing a safe, relaxed environment to practice Danish. This helped us speak lots and lots of Danish, and now it’s not so hard to jump into Danish out in the real world.

I think you would be a great choice for most anyone who wish to get better at Danish.

Brendan, Senior Manager, Actuary

I feel like I have a pretty good level of comprehension but I sometimes struggle with feeling like I can speak with confidence and fluency – this is what I focused on in my lessons with Sigga.

Since I have started lessons with Sigga, I have improved my confidence and overall speaking fluency!

Sigga is a very encouraging and nice teacher. I enjoy the course and I always feel like I gain some skill during each lesson.

Timothy, Product Researcher
I’d taken one module at a school and since left. Sadly I wasn’t making any progress in learning Danish on my own. I wanted to continue making progress in learning Danish without having to attend a school.
Sigga is a kind, patient and attentive teacher and I love how much the lessons feel like they fit my pace of learning.
I recommend Sigga if you are looking for professionalism and flexibility.
Adam Blanchard, Software Engineering Manager
Book et Gratis Telefonmøde

money back

100%

30 day guarantee

100% tilfredshedsgaranti

Purchase With Confidence...It's Risk Free!

Er du ikke tilfreds med dit kursus eller føler du ikke, at vi har levet op til vores løfte, kan du få dine penge tilbage (fratrukket evt. udleveret undervisningsmateriale). For at være berettiget til en fuld refusion, skal du have deltaget i og have gennemført alle øvelserne for kursets første 2 undervisningsgange. Fristen for at ansøge om refusion er 2 dage efter den 2. undervisningsgang. Alt hvad du skal gøre, er at sende dit fuldførte kursusmateriale til info@linguadanica.dk (for at være sikker på at du givet det et forsøg) sammen med en beskrivelse af, hvad der ikke fungerede for dig.