Online dansk

Næste skridt: Online dansk!

Få fleksibilitet og slip for unødvendig besvær med et kursus i online dansk!

Online kurser er en fantastisk måde at lære dansk på – helt uafhængigt af hvor du befinder dig; Hjemme i sofaen, på kontoret, på din yndlingscafe – eller hvor det passer dig bedst! Perfekt til en travl kalender.

Jeg tilbyder online kurser til både nybegyndere, der skal have lagt det solide fundament, og til dig, der allerede taler dansk, men som vil have hjælp til at tale med større selvsikkerhed og præcision.

Hvis du vil have hjælp med din udtale, så du kan føle mere selvsikker, når du skal tale dansk og blive forstået bedre, så er online dansk lektioner helt ideelt.

Har du tilmeldt dig PD3, eller planlægger du at gøre det snart, så læs om hvordan jeg kan hjælpe dig med at blive så godt forberedt som muligt til din eksamen.

Søg blandt mit udvalg af online dansk kurser her på siden.

Lektionerne foregår over platformen Zoom.

Fandt du ikke, hvad du søgte efter? Så send mig en besked. Jeg har stor erfaring med skræddersyede kurser!

Bliv ringet op

Lad os sammen finde ud af, hvilket kursus, du eller din medarbejder har brug for.

Udfyld med navn og kontaktoplysninger her nedenunder. Så ringer jeg til dig! Det er gratis og helt uforpligtende!

  Dansk for Begyndere Online

  Ønsker du at lære dansk hurtigt og effektivt? Eller har du en medarbejder, der skal lære et godt og forståeligt dansk? Og tænker du at online lektioner er den perfekte løsning? Så er Dansk for Begyndere Online det helt rigtige!

  Læs mere

  Privatlektioner Online

  Styrk dit dansk med online privatlektioner. Lær at tale et mere aktivt dansk med kolleger på arbejdet, med danske venner og familie, i dit barns børnehave eller i en helt anden sammenhæng. Få styr på dansk udtale og bliv endelig forstået.

  Læs mere

  Online PD3 Kursus

  Bliv grundigt forberedt til din PD3 eksamen af en erfaren underviser, der ved hvad der skal til for at bestå. Styrk din selvsikkerhed og dine evner til at gå op til PD3 eksamen med meget mere ro i maven. Tilmeld dig dette online PD3 kursus.

  Læs mere

  Priser

  Kursusprisen varierer alt efter hvilken pakkestørrelse, du vælger.

  Lær mere

  Testimonial

  Hør hvad en af mine elever siger om sit online dansk kursus:

  Michal Ogrodnizcek Testimonial Online Danish course

  I wanted to speak better Danish in general; at work, at the children’s school, etc. What I liked most about the course was the flexibility. 

  Because we spoke a lot during the course, I’m not afraid now of using it in my everyday life.

  What exceeded my expectations working with Sigga? I didn’t expect to start using Danish that fast! I would definitely recommend Sigga as a teacher – good teaching reflected in clear explaining, very good adjustment to the student’s level and interesting topics.

  Online Private Danish Course, May 2020

  Michal Ogrodnizcek, AC-tekniker / Production Manager